Janet (1972) is in 1998 afgestudeerd in de richting sociaal economisch- en ondernemingsrecht aan de Rijks Universiteit Groningen.

Na haar studie was zij werkzaam bij Wageningen University (onderdeel Agrotechnologie en voeding) als bedrijfsjurist en bij CRV Holding BV als directiesecretaris en legal counsel.  Van 2006 tot 2012 is zij werkzaam geweest als corporate secretary en general counsel bij RFS Holland Holding, de holding company van wehkamp.nl, fonq.nl, Lacent en Create2Fit. RFS Holland Holding is actief op het gebied van online winkelen en financiële dienstverlening.

Janet is een ervaren directiesecretaris en general counsel. Zij fungeert vanuit die rol als schakel en verbinding in het algehele besluitvormingsproces.
Zij is gewend om corporate governance en regelgeving in het oog te houden naast het zorgdragen voor de informatievoorziening, verslaglegging en corporate housekeeping. Ze  ondersteunt en vervult deze regie rol voor de organisatie van het bestuur en de raad van commissarissen.
Janet werkt gemakkelijk binnen diverse en complexe governance structuren, variërend van coöperaties tot private equity.

Haar ervaring en specialiteit liggen op ondernemingsrechtelijk en bedrijfsjuridisch vlak.
Naast haar ervaring  als corporate secretary heeft zij veel ervaring met complexe contracten, outsourcing, fusies & overnames, transacties, retail, e-commerce, privacy, financiële dienstverlening, research & development, distributie, agentuur, licenties, IT en telecom.

Zij is als ervaren professional breed inzetbaar als directiesecretaris, general counsel en legal consultant. Georganiseerd, integer en met positieve instelling  wordt pragmatisch juridisch maatwerk geleverd passend binnen de strategie en ambitie van de onderneming.


Kernwaarden
Analytisch en onafhankelijk denker
Betrouwbaar en loyaal
Doelgericht en besluitvaardig
Proactief en praktisch

 

Download de volledige CV